Underbart med musik

Något som verklige gör oss lyckliga är musik, att få höra en bra låt är något som gör av våra må bra hormoner börjar produceras. Ja det är verkligen viktigt att vi har bra musik runt omkring oss. Det finan så mycket bra musik och så mycket variation. Man kan lyssna på musik från digitalpiano eller till en akustisk gitarr och båda kan ge oss en feel good känsla. 
Ja det är härligt med musik och jag önskar att jag kunde skåp egen musik. Prövade att spela gitarr ett tag för några år sedan och när jag var liten så spelade jag i en orkester och spelade klarinett. Det tyckte jag var jätte kul ett tag men sedan så rann det ur sanden och jag tappade lite intresset för det.
Men det är ju möjligt att ta upp det igen om man skulle känna för det.

Få mer inspiration

Man kan få inspiration från olika saker och ibland är det saker som vi har upplevt sorger oss inspiration eller vad vi ser andra göra eller när vi hör någon bra musik som ger oss en härlig inspiration att rörända och fixa något. Ja det finns faktiskt mycket som man kan få inspiration ifrån. Och det är ju så olika från person till person hur vi får vår inspiration men ändå så får vi det på ett eller annat sätt. Ja det är väl härligt med musik just att det kan påverkar hur vi mår och hur vi känner oss. Vi kan bli glada, ledsna, peppade eller melankoliska av att lyssna på musik.
Och  visst är det härligt att man kan få lite olika känslor beroende på vad man lyssnar till.

Så vi får inte glömma bort musiken utan satsa på att lyssna på den mer och att se till att man mår bra av den musik som man lyssnar till.